Откриват новата учебна година в ОДК с Ден на отворените врати

На 1 октомври /събота/ Общинският детски комплекс /ОДК/ в Кърджали открива новата учебна година с  Ден на отворените врати от 10 до 13.00 ч.

   ОДК кани всички момичета и момчета от 6 до 18 г., които са активни, имат разностранни интереси и искат да развиват своите таланти, и техните родители, да посетят нашето Училище за свободното време и да се запознаят с нашата работа.

  През тази година ОДК предлага занимания в 21 разнообразни педагогически форми – клубове, школи, състави, съобразени с желанията, интересите и свободното време на децата и учениците  в сферата на науката, изкуството и спорта. Те са достъпни за всички деца, независимо от социалното им положение, етническа принадлежност и вероизповедание.

ОДК е организатор на атрактивни, масови публични изяви през цялата година. В тях децата и учениците имат изключителната възможност за личностна изява в състезания, конкурси, фестивали, изложби в различните области на познанието. Разполагат с добра материална база, уютни кабинети и зали за тържества, репетиции и тренировки.
   Обучението във всички форми в ОДК е безплатно. Заявления за  записване  се подават при учителите или в канцеларията. За повече информация на  тел. 0361 6 23 24.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини