Успешна година си пожелаха учениците и учителите в Електрониката

За 32 пореден път днес се откри новата учебна година в ПГЕЕ „Капитан Петко войвода“. Електрониката посрещна своите възпитаници с гордост, с нови очаквания и надежди.

От ранна утрин училищният двор се огласяваше от  музика и весел глъч на ученици, родители и  учители.  Най – вълнуваш бе днешният ден за момчетата от осми клас, специалност„Компютърна техника и технологии със засилено изучаване на английски език“идевети клас от специалностите „Електрообзавеждане на транспортна техника“„Електрообзавеждане на производството“ и „Компютърни мрежи“, които за първи път прекрачиха прага на професионалната гимназия.

Директорът на ПГЕЕ г-жа Таня Тюркеджиева, в приветственото си слово пожела на всички присъстващи  на добър час. Получени бяха и поздравителни адреси  от г-жа Милена Дамянова –председател на комисията по образование към Народното събрание и от началника на РУО - г-н Гроздан Колев. Приветствие към новопостъпващите ученици поднесе и дванадесетокласникът Георги Чернев. Той пожела здраве, успехи, воля, упоритост и много късмет на всички ученици, учители и гости.

Денят стана по- вълнуващ с поздрава от български народни песни и песни за надеждата и приятелството на студентите от филиала на ПУ „Паисий Хилендарски“ , ръководени от асистент Светла Дамакова.

Освен традицията на всеки празник да звучи хубавата българска народна музика, по стар обичай новодошлите ученици бяха посрещнати с хляб и сол.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини