Активът на ДПС в Черноочене застава срещу политическото чергарство

„Ние гласуваме за хората в партийната листа на Движението за права и свободи. Всички извън нея за нас са никой и сме против чергарство в политиката.“ Тази категорична позиция изрази проведеното днес разширено заседание на общинската структура на ДПС в Черноочене.
Заседанието беше ръководено от Председателя на Общинския съвет на ДПС и на местния законодателен орган в село Черноочене Бедрие Газиюмер. Тя призова всички структури в района към мобилизация и сплотеност.
Председатели на всички местни съвети по населени места, кметове на кметства и общински съветници от листата на ДПС препълниха салона на читалището в село Черноочене. Те отчетоха, че тиражирания от някои мащабен поток от подкрепа в района за новосформирани политически субекти е в сферата на пожеланията и мечтите.
Присъстващите с декларация отбелязаха, че снемат политическо доверие от народните представители и кметове, номинирани и избрани от листата на ДПС и в противоречие с волята на избирателите са се отделили от партийните редици и ги приканиха да напуснат изборните длъжности.
На провелото се заседание гости бяха народният представител и член на ЦОБ на ДПС Ердинч Хайрула, областният лидер Изет Шабан, както и депутатът Салиха Емин.
Областният председателят на ДПС Изет Шабан благодари на общинската организация в Черноочене за категоричната им позиция. Партийните структури в общината винаги са били единни и винаги са давали най добри-резултати не само в регионален мащаб, подчерта той.
Според Ердинч Хайрула, член на ЦОБ и народен представител, ДПС има ясна и категорична позиция против подмяната на вота на избирателите. Всеки който има кураж да напусне длъжността си, избран като представител на ДПС, подчерта Ердинч Хайрула.
Кметът на община Черноочене Айдън Осман наблегна на това, че хората оценяват направеното и през годините са дали реална оценка, чрез подкрепата за ДПС. Доверието на избирателите се печели с дела, а не с празни приказки, подчерта Айдън Осман.

Исмет ИСМАИЛ

Източник: novjivot

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини