Страшен сблъсък: „Опел” удари „Фиат”, трима са ранени

Осем са пътните произшествия през почивните дни с петима пострадали. Няма констатирана употреба на алкохол.

Както вече съобщихме, на 5 септември в района на село Бенковски при движение с несъобразена скорост водачът на „Опел” Ш.Ш./22/ навлязъл в лентата за насрещно движение  и блъснал „Фиат”. Пострадали двамата шофьори и 19-годишна пътничка от ударената кола. Дежурна оперативна група от РУ-Кирково е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство.

Несъобразена скорост е причина за още две катастрофи с пострадали. В землището на село Голямо Каменяне 25-годишният И.К. катастрофирал с мотоциклет в канавка. Водачът бил прегледан в Центъра за спешна помощ в Кърджали и освободен за домашно лечение.

В.Г./18/се блъснала в дърво с лек автомобил „Сузуки” на ул.”Мара Михайлова” в областния център, след което колата се преобърнала. На пострадалата е била оказана медицинска помощ, след което е освободена за домашно лечение.

Останалите 5 катастрофи в Кърджали, в района на село Широко поле, в село Кирково, по пътя между селата Бенковски и Дрангово и в участъка Бенковски-Фотиново са само с материални щети. На виновните за произшествията водачи са съставени актове. Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини