ДПС в Перперек и Широко поле: Силни и сплотени сме!

Общинската организация на ДПС в Кърджали продължава със събранията по райони и населени места за оптимизиране дейността на структурите си. Срещи с актива на Движението бяха проведени в районите Перперек и Широко поле в присъствието на зам.-председателя и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис, председателите на Общинските съвети на ДПС и Младежко ДПС, Мюмюн Али и Ахмед Моллахасан. Тук бяха още зам.-председателят на разпоредителния орган Кадир Мустафов, общинските съветници, избрани от районите Перперек и Широко поле, Гюнай Ниязи и Бекир Ергюн.

Силните структури в Перперек и Широко поле са сплотени, работят всеотдайно и генерират доверие и това личи от постигнатите резултати по време на избори и благоустрояването на населените места на територията на община Кърджали, съобщиха от ръководството на ДПС.

След срещите с актива гостите бяха на трибуните на стадиона в село Перперек, за да подкрепят „Арда“ срещу „Любимец“. Отложеният двубой от първия кръг на Трета лига завърши в полза на кърджалийци с резултат 2:1.

Предстоят срещи със структурите в Опълченско, Рани лист, както и във всички квартали на Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини