Енергото напомня да следим новите срокове за плащане на фактурите

EVN напомня на своите клиенти да следят новите срокове за плащане на фактури, които влязоха в сила през юни.  Както е известно, клиентите са разделени на 4 групи за плащане – равномерно във всяка от седмиците в месеца, така че да се гарантира ежемесечният процес на отчитане и фактуриране.

Периодите за плащане са посочени във всякa една фактура. Проверка може да се извърши в интернет наhttps://www.evn.bg/SrokPlashtane/PeymentPeriodHome.aspx,  на  тел. 0700 1 7777 или на имейл info@evn.bg.

С цел избягване на неудобството от пропускане на срок за плащане и последващо изключване EVN съветва своите клиенти да заявят услугата за получаване на безплатен SMS или имейл поне три дни преди прекъсването. Тази услуга е особено полезна сега по време на отпуските, когато много клиенти отсъстват от дома си. Над 116 000 клиенти на дружеството вече са се регистрирали за безплатни известявания чрез SMS или имейл.  Услугата се заявява лесно и удобно по един от следните начини – на имейл info@evn.bg, чрез подаване на декларация на място в удобен EVN Офис

Клиентите могат да заявят и друга безплатна SMS/имейл услуга – информация за сметка (веднага след нейното излизане).

 Информация за безплатните SMS/имейл услуги е налична на:

http://www.evn.bg/Chastni_klienti/Elektricheska-energia/Uslugi/PotreblenieEl/Prekasvane-vazstanoviavaneEl.aspx

Всеки клиент може да се информира относно предстоящо изключване поради просрочени плащания също и в интернет страницата на компанията www.evn.bg– на линк:

http://www.evn.bg/getdoc/48ad86b5-a83d-4d0d-8859-d8846c1a3bda/ZE38z.aspx

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини