Милко Багдасаров: Най-важното е БСП да стигне до вярното решение за президентските избори

Сегашното ръководство на БСП има задачата да балансира желанието за обединение и отношението към оценките, които нееднократно се дават за бивши представители на БСП, заяви пред БНР председателят на БСП - Кърджали Милко Багдасаров. 

Вниманието трябва да бъде във всички политически посоки. Все пак предварителните разговори ще дадат някакви насоки, но няма как още днес да получим резултат от тези преговори. Абсолютно съм сигурен, че успехът на тези президентски избори е достижим, още повече, че доста отдавна съм в политиката и си помня много добре всичко, което се случи през 2001 г. около номинациите и издигането накрая на Георги Първанов като наш кандидат. Тогава също имахме доста вътрешни спорове как да бъде, коментира той. 

Багдасаров допълни, че най-важното е БСП да стигне до вярното решение за предстоящите президентски избори.

Все пак БСП е демократична партия и сегашният период, свързан с провеждането на конференции и издигането на номинации, ще даде доста различни и верни отговори за това как да процедираме. Даже вчера на едно наше заседание, с което трябваше да стартираме кампанията за провеждане на конференция в Кърджали, предложих освен предлагането на номинация от нашите членове, да имаме и една урна, в която да се слагат гласовете на симпатизанти на партията, за да видим и тяхното мнение. Това предложение се прие много добре от всички, каза още той. 

Източник: http://www.cross.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    На
    наблюдател
    1 0
    08:23, 13 юли 2016
    слушай бе кариерист като какъв се показваш постоянно по измислени и далеч от твоето равнище поводи.то бива хронично заболяване да си показ но намери си друго място.не замърсявай повече общественото пространство.
Последни новини