Слави пред фалит

НАПУК НА ТВЪРДЕНИЯТА, че финансовата криза не се отразява на България, капиталите на някои от богаташите ни започнаха да се топят като мартенски сняг. Един от потърпевшите е Слави Трифонов, научи от сигурен източник в."Контра".
Според информацията Дългият е в шок от кризата и всячески се опитва да запази финансите си непокътнати. Състоянието му, което възлиза на около 15-20 млн. евро, е разпределено в няколко банки, намиращи се в Европа и САЩ. Именно затова шоуменът се паникьосал и започнал да тегли спестяванията си, за да ги складира в сейфове. Една от банките, в които Слави държал авоарите си, обяви фалит и буквално докара шоумена до истерия.

Препоръката да постъпи така получил от специалисти по икономическите и финансовите въпроси. Всекидневно Трифонов правел по няколко тегления наведнъж, а заплахата да изгуби парите си още повече е влошила емоционалното му състояние. Шоуменът изкарвал гнева си върху подчинените си,които не смеели да гъкнат по време на репетициите за шоуто.

"Слави е ужасен бизнесмен. Не знае как да инвестира парите си. Някакви офшорни фирми му ги въртяха, после ги даде на едни момчета,които му ги изнасяха в Америка. Винаги си е патил от неумението си да работи с цифри. Дойдат, направят му 2-3 четки, разкажат му за светло финансово бъдеще и е готов", казват от обкръжението му.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини