Аджамия обърна „Фолксваген”, пътникът с потрошен гръбнак

Както вече Кърджали бг вести съобщи,19-годишен е със счупен прешлен на гръбначния стълб след катастрофа в землището на село Сипей снощи в 20,45 часа. Лек автомобил „Фолксваген”, управляван от Т.Х./20/, напуснал платното за движение и се преобърнал. Дежурна оперативна група е направила оглед. Образувано е досъдебно производство.

Мотоциклетист е със счупен крак след катастрофа снощи около 21 часа на ул.”Бузлуджа” в областния център. При движение с несъобразена скорост водачът М.М./27/ загубил контрол над управлението и паднал на пътя. Тестът за алкохол отчел 0,10 промила. Съставен е акт.

Още един водач е пострадал при произшествие по пътя от спирка „Джебел” към Кърджали вчера около 10 часа. С.Б./55/ управлявал товарен „Мерцедес” с несъобразена скорост, навлязъл в лявата лента, без да се увери, че е свободна и блъснал „Форд”. Шофьорът на товарната кола бил прегледан в Центъра за спешна помощ в Кърджали и освободен. Съставен е акт.

При движение с несъобразена скорост „Фолксваген” с водач С.Р./35/ се блъснал в еластична ограда по пътя Кърджали-КПП”Чилик”.

Две произшествия са след отнето предимство.

На бул.”България” в областния център товарен „Фиат” с водач Р.Т./59/ ударил „Мерцедес”.

На кръстовището между бул.”Тракия” и ул.”Васил Левски” в Кърджали „Опел”, управляван от А.М./28/, блъснал „Фолксваген”. Не е констатирана употреба на алкохол. На виновните за произшествията са съставени актове.Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини