Младежи от Кърджали участваха в политическата академия на ДБГ

5-ма младежи от област Кърджали участваха в политическата академия на Движение България на гражданите - "Кризи, решения, перспективи", през уикенда в Ахелой, съобщи Стоян Георгиев, областен координатор на ДБГ. Вицепремиерът и лидер на ДБГ Меглена Кунева откри младежкия политическия форум.

Кунева постави акцент върху работата за успешното представяне на дясно-центристки кандидат на президентските избори, ефективно консолидиране на дясното мнозинство около ключовите политики в Изпълнителната власт, включително ускоряване на темпото на реформите, както и върху законодателните инициативи, които народните представители от дясното мнозинство трябва да реализират в рамките на годината, и десни политики в местната власт, подчерта общинският съветник.

Като част от академията имаше и лекция по темата за електронно управление, идентификация и гласуване пред 200 млади политици МДБГ. Говорихме за предизвикателства на високите технологии, навлизането все по-дълбоко в личния ни живот и цената, която плащаме за изглеждащите безплатни услуги, обясни г-н Георгиев. Той допълни, че се получиха много добри дискусии по време на всички панели от академията. 

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини