Кметове, съветници и общественици от област Кърджали на посещение в Брюксел по покана на евродепутата Неджми Али

Изображение 1 от 2

    Кметове, общински съветници и общественици са на посещение в Брюксел.
    Сред тях са кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман, областният лидер на Младежко ДПС Байрам Байрам, лидерът на ДПС в Момчилград и бивш кмет на общината Акиф Акиф, председателят на Общинския съвет в Крумовград Метин Байрамали, председателят на ОбС на ДПС в Кърджали Мюмюн Али, общинските лидери на МДПС в Кирково, Ардино, Джебел и Крумовград, общински съветници.
    Как функционират Европейският парламент, Европейската комисия и Съветът на Европа –отговори на тези и на много други въпроси получиха кърджалийци.
    Посещението на групата в белгийската столица бе по покана на евродепутата Неджми Али от ДПС, който е член на Групата на Алианса на либералите и демократите в Европа.
    От 31 май до 2 юни кърджалийци имаха възможност не само да усетят ритъма на работа в европейските институции, но и да разгледат забележителностите на Брюксел. Най-впечатлени те останаха от Атомиума. Построеният през 1958 година монумент с височина 102 метра, представлява композиция от 9 стоманени сфери, съединени така, че образуват модел на единична клетка от железен кристал, увеличен 165 милиарда пъти. Кърджалийци станаха свидетели и на атракцията „Вечеря във въздуха“.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини