Митьо Пищова: Заклевам се да не изневерявам. Ако го направя, кола да ме блъсне!

Eфирът на GTV отново ще бъде завладян от неизчерпаемия талант на Митьо Пищова, който дойде в „Нешоуто на Нед", за да сподели последните си трепети. Той отново успя да изненада водещия с новините около себе си и най-вече с тази за новата му 19-годишна приятелка, в която бил лудо влюбен. Митьо се е зарекъл никога да не й изневери и се закле в студиото, че ако го направи, ще го блъсне кола.
Пищова сподели и някои доста интимни неща, като това, че доскоро не е използвал презервативи и по чудо никога не е лепвал някаква болест. Не е прибягвал до услугите на проститутки, защото това според него било все едно да изядеш кифла, която си взел от коша за боклук.

В „Нешоуто на Нед" ще видим още какво могат да сътворят Нед и компанията му от „гении", когато в ръцете им попадне къртачна машина.

В стремежа си да развие журналистическите си умения, Нед продължава да прави опити да вземе интервю от някого. Този път той се срещна с едни много странни хора, които използват доста странни методи за релаксация и успокоение.
И за да бъде още по-забавно предаването, рубриката „Направи си сам" ще е посветена на песни на Веско Маринов, изпълнени не от него, разбира се.

В неделя, в 21:00 ч.,„Нешоуто на Нед": Не се взимайте насериозно!
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини