Samsung D980: нов телефон с 2 SIM карти

Samsung обявиха начало на продажбите на новия си мобилен телефон с поддръжка на две SIM карти. Според официалния прес-рилийз, Samsung D980 заимства най-търсените на пазара тенденции, залегнали в DuoS и Omnia. Устройството е със сензорен екран, предварително инсталирана широка гама от мини-приложения (widgets) и удобен потребителски интерфейс и може да работи с двете SIM карти едновременно. Samsung специално подчертават, че употребата на двете SIM карти позволява да използвате едната за разговори, докато другата, осигуряваща максимално изгодна тарифа, би могла да служи за сърфиране в Интернет.

В телефона се използва разработеният от Samsung потребителски интерфейс TouchWiz, който улеснява управлението на D980 чрез докосване с пръсти, без да е необходима писалка. При това се използват интуитивно разбираеми действия като обикновено докосване, плъзване, издърпване и пускане, както и виртуална клавиатура.

Като мултимедийна функционалност Samsung D980 също нe разочарова - налице е 5-мегапикселна камерой с възможности за запис на видео, музикален и видео-плеър, Bluetooth 2.0+EDR и поддръжка на microSD карти с памет с капацитет до 2GB. Тъй като двете SIM карти се използват едновременно и поради това хабят двойно повече захранване за връзка със своята мрежа, корейската фирма оповести, че батерията на D980 ще е с повишен капацитет.

Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини