Дрогата погубва Галка

Галка от разпадналия се вече дует „Каризма"все повече върви към дъното, притеснено споделят в редакцията ни загрижени нейни познати. Бившата половинка на Миро е съсипана душевно и финансово, а проблемите й идват един след друг.

Първоначално Галя Курдова, както е вписана в паспорта си певицата с руско потекло, започна да прекалява с дрогата и алкохола. Впоследствие дойде и крахът с разпадането на дует „Каризма". Проблемите обаче не свършиха дотук. Нежната и флегместа брюнетка едва не бе оставена без коса, след като любовникът й я хвана в изневяра и в пристъп на ярост й проскуба и оряза косите.

От мъката по неспирните си грижи усилено се мълви в светските среди, че Галя отново е посегнала към старите си верни „приятели"- наркотиците.

Тя ежедневно била надрусана и не знаела къде е, споделят близки от обкръжението на звездата. Изпълнителката на „Минаваш през мен" била срината финансово, именно поради факта, че вече няма никакви творчески ангажименти, а стимулантите изпиват всичките й средства.

Миро вече категорично се бил отказал да помага на старата си дружка. През годините блондинестият изпълнител правил много опити, за да извади Галка от калта, но главата й не увирала, както често обичал да повтаря пред приятели победителят в „Пей с мен".

„Ако тя не се реши да си помогне, няма кой друг да стори това, важна е самоинициативата и личната воля. Дано всичко върви добре, защото иначе краят може да е фатален", кръстят се верни дружки от близкия приятелски кръг на Галка.

Галя Курдова и Мирослав Димов Костадинов основават заедно през 1999 година дует „Каризма" Известно време преди това и двамата работят като пеещи сервитьори в столичния клуб „Опера". Първата им съвместна песен е „Рискувам да те имам", по музика на Митко Щерев.

Именно това парче ги изстрелва към голямата сцена и започват участия, концерти, фенове, нови сингли.

През 2001 година Галя и Миро заживяват заедно. Мълвата не ги остави на мира и упорито се говори и до днес, че и двамата изпълнители имам двойнствена сексуална ориентация. Освен това те ползвали квартирата си за денощни оргии и „бели партита".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини