Батман арестуван

Звездата от последният филм за Батман – Крисчън Бейл бе арестуван от полицаи, разследващи оплакване от членове на неговото семейство, съобщи DailyMail.

Холивудската звезда е разпитван в полицейски участък в централен Лондон.

34-годишният Бейл е задържан заради нападение над майка си, 61-годишната Джени и сестра си 40-годишната Шарън, състояло се в неделя в апартамента му в хотел Park Lane.

От полицията съобщиха,че "34-годишен мъж е повикан за разпит тази сутрин в Лондонски участък. Той е арестуван във връзка с обвинение в нападение. В момента се намира в ареста."

Бейл бе арестуван само няколко часа след европейската премиера на новият филм за Батман – "Черният рицар". Освен на премиерата в киносалона Odeon West End присъстваха и сър Майкъл Кейн, Аарън Екхарт, Маги Гиленхал.

Майката и сестрата на актьора, които живеят в Дорсет, вчера направили оплакване в полицията в Хемпшир. Оплакването им срещу Бейл било препратено до Metropolitan Police за допълнително разследване.

Крисчън Бейл е женен от 8 години за Сиби Блазик, бивша асистентка на Уинона Райдър, и има тригодишна дъщеря. Актьорът е роден в Южен Уелс – баща Дейвид Бейл - бизнесмен и майка Джени Джеймс –циркова изпълнителка. Има две по-големи сестри – Шарън и Луис и полусестра Ерин от първия брак на баща му. Напуска Уелс на две години, а детството му минава в постоянно местене из Португалия и САЩ.

Първата му поява на големия екран става през 1987 година в режисираната от Спилбърг „Империя на слънцето". Участва в „Американски психар", „Капитан Корели", „Еквилибриум", а през 2005 година и в „Батман", който го прави голяма филмова звезда. Следващият проект на Бейл е участието му в продължение на „Терминатор" като Джон Конър.


Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини