Европа си има нова секс икона

Тя се казва Джема Луис Аткинсън, родена е на 16-ти ноември 1984 г. в градчето Бъри.

Много често бъркат, че бащата на Джема е известният британски комик Роланд Аткинсън. Е, да ама не, въпреки че дори и ние се заблудихме.

По призвание, освен секс бомба, Джема е актриса, певица и модел. Позната ви е тази комбинация от таланти, нали? Но не реагирайте с насмешка, защото това 23-годишно момиче наистина си ги може и трите.

Още като тийнейджърка Джема се снима в супер популярния тогава сериал „Hollyoaks", който я прави любимка на младежите из цяла Англия. След като напуска снимачната му площадка, тя се отправя към музикалната сцена на шоуто за таланти „Soapstar Superstar", където доказва страхотните си гласови данни.

След още една година подвизаване в телевизионното пространство, младата чаровница взима участие в едно от най-популярните реалити шоута на Острова „Аз съм знаменитост...Махнете ме от тук" („Im a Celebrity…Get Me Out of Here"). Въпросното шоу се доближава до добре познатия ни „Surviovor" като негова основна задача е да накара няколко (разглезени) знаменитости да оцелеят в условия, подобни на тези в джунглата.

През 2006г. Джема Аткинсън тотално скъсва с имиджа си на сладка тийнейджърка и поема по твърде предизвикателен път. Отслабва, пуска дълга коса и става един от най-успешните модели на бельо във Великобритания.

Паралелно развивайки се в сферата на модата, тя е силно привлечена от „голия фотообектив". Появява се гола-голеничка по страниците на списания като „Арена", FHM, „Zoo Weekly". Убедително се превръща в един от най-търсените модели не само на британска земя.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини