Лора и Део влизат отново в клас

Май е любимият месец на списание „Life", защото в него има много празници. Най-гръмкият от тях, разбира се, е 24 май. По този повод от редакцията решили да заведат в клас най-свежата двойка в българското шоу пространство - Деян Славчев-Део и Лора Караджова. Той - като строг учител, какъвто се опитва да бъде в "Това го знае всяко хлапе", тя - като палава ученичка, каквато всъщност е била.
И ето какво се случило.

Влизаме в един от кабинетите в елитната Първа английска езикова гимназия. Всички мигновено се връщаме с умиление в детството, когато обаче подобни стаи никак не ни бяха любими. Оказва се, че най-примерният ученик от нас е бил Део:

"Бях нормално, възпитано дете. Учителите никога не са имали грижи с мен. Завърших последния клас с 5.53. Отличник!" Любимите му предмети били хуманитарните, ненавиждал физиката и математиката.

При Лора е точно обратното: "Най-трудна ми беше литературата. Абе, ако човек учи, по нищо не е слаб, но аз не бях от най-прилежните. Всъщност нямам предмет, който мразя, но учителката ми по литература беше много строга и ми беше доста трудно."

Водещият на "Това го знае всяко хлапе" Део наблюдава отблизо най-новото поколение ученици. Казва, че знае по-малко от тях, и чистосърдечно си признава, че е наясно с отговорите средно на два въпроса от предаване. Всичко останало получава като информация от слушалката.

Иначе, ако питаш възрастните, по правило получаваш отговор, че едно време те са били много по-послушни, ученолюбиви и т.н., а всяко следващо поколение е все по-лошо. Според Део обаче разликата е основно в това, че сегашните хлапета са много по-информирани и се развиват по-бързо.

"Днешните деца влизат по-рано в пубертета и може би единственото наше предимство е, че бяхме деца по-дълго. Но иначе колкото сме били невъзпитани ние, толкова са и те. Не е истина, че сега седят само пред компютъра - виж колко много играят футбол в неделя", сочи той към двора на Английската.

Подготвяме Део за ролята му на взискателния учител. Всички се заливаме от смях, докато хока непослушната ученичка Лора. След фотосесията я питаме как се е справил:

"Той, и да иска, не може да бъде строг, твърде добричък е. Но ако аз бях учителка, щях да бъда много строга. Смятам, че нещата трябва да се вършат бързо и прилежно!"

"Абе, аз по-скоро съм като жената в семейството - намесва се вечно ухиленият Део. - Лора като кара колата, постоянно й мрънкам да намали малко, да внимава, че има полицаи. На 33 години съм, а още нямам книжка."

В "Това го знае всяко хлапе" Део и Димитър Павлов изпитват мераклиите за лесни пари. Все пак въпросите са от материала до V клас. По-строгият от даскалите е Део, но уточнява, че и двамата с Митко са толкова вдетинени, че подобен епитет въобще не им приляга.

Когато станали водещи на шоуто, хлапетата се държали с тях като с новобранци. Със сълзи на очи изпратили Иван и Андрей, повечето от момичетата наистина си поплакали. След това лека-полека приели в "класа" новите водещи.

Сега почти всички момичета са влюбени в Митко, твърди Део:

"Но трябва да пазим някаква дистанция, там са и родителите им. Не върви да кажеш: "Абе, Мони, ти какво ще правиш довечера?"

Този месец Део започва обиколка из България като водещ на турнири на "Каменица" за аматьорски футбол. Цяло лято всеки уикенд той ще бъде в различен град. Наскоро приключи със снимките във филма на Зорница София "Прогнозата". Там той играе заедно с Теодора Духовникова, Юлиян Вергов, Стефан Щерев и Асен Блатечки.

"Готин филм е - млади хора карат сърф, забавляват се. Няма соц драми и подобни неща", обяснява Део. "Прогнозата" трябва да бъде готов до края на годината.

Лора пък усилено работи върху първия си албум. Записва песни с Бобо, Слави от Ballface, "Ъпсурт".

В новия брой на списание "Life" можете да прочетете и други интересни истории. Списанието ще бъде на пазара на 30 април.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини