Милан уреди Роналдиньо за 20 милиона евро

Изглежда, че Роналдиньо е изиграл последния си мач с екипа на Барселона. Бразилецът скъса мускулни влакна и ще пропусне всички мачове до края на сезона, което според мнозина окончателно сложи край на възможността да остане на "Ноу Камп".

Според "Гадзета дело Спорт" нещата дори са стигнали доста напред, тъй като Милан почти е уредил 28-годишния играч. Интересът на росонерите към него е отдавна, а конфликтът между Рони и треньора Франк Рийкард е накарало клубът отново да атакува.

Изданието твърди, че италианците ще платят 20 милиона евро за него, а от Барса приемат парите, въпреки че ще загубят няколко милиона, тъй като преди 5 години го купиха за 27 от ПСЖ.

Трансферът е уреден на срещата между брата на футболиста и негов агент с Адриано Галиани в сряда, която бе разкрита от местните репортери. Така президентът на Милан Силвио Берлускони е на път да реализира мечтата си и да види Роналдиньо с червено-черния екип.

Думите на треньора Карло Анчелоти, който също изрази възхищението си по отношение на играча, също показват, че нещата явно вървят напред и няма да бъде изненада, ако скоро сделката бъде обявена официално.

Източник: gol.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини