Премиера на The Forbidden Kingdom с Джеки Чан и Джет Ли и другите нови филми през април

През месец април в Internet Movie database са обявени премиерите на няколко доста интересни филми.


Най-упоритият холивудски ерген - Джордж Клуни се изявява като режисьор и главен герой във филма Leatherheads. Негови партньори в тази история са Рене Зелуегър и Джон Красински. Действието се развива през 1925 г., когато застаряваща футболна легенда(Клуни) и изгряваща колежанска звезда се борят за сърцето на дръзка журналиска.


Прочутият режисьор Мартин Скорсезе е предлага по екраните своя нов проект - Shine a light, в който се проследява легендарната рок-банда Ролинг Стоунс през годините.


My blueberry nights е друго заглавие с участието на известен музикант - Нора Джоунс. Тя предприема духовно пътуване през Америка, търсейки отговори на редица свои въпроси, а се сблъсква с различни типажи по пътя си, сред които Натали Портман и Джъд Лоу.


Киану Рийвс и Форест Уитакър си партнират в Street Kings. Рийвс е оттеглило се ченге,
което трудно преживява смъртта на съпругата си, докато не е принуден да се върне отново на работа, за да помогне на свой приятел-обвинен несправедливо.


Дългоочакваното партньорство на Джеки Чан и Джет Ли най-после с премиера. В The Forbidden Kingdom обсебен от кунг-фу американски тийнейджър се прехвърля в Древен Китай, където се присъединява към група войни решили да освободят пленения крал.


Друго интересно партньорство - Хю Джакмън и Юън Макгрегър във филма Deception.Счетоводителят Макгрегър е въведен в мистериозен секс-клуб от новия си харизматичен приятел - адвокатът Джакмън.Скоро обаче се превръща в заподозрян в изчезването на една жена и милион долара.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини