Азис взема повече от Слави - дотук половин милион

Фолк звездата Азис удари в земята Слави Трифонов. Изчисления на родни телевизионери показаха, че костинбродският славей е спечелил най-много от телевизионни продукции за 2007 г.

Според аритметиката Азис е прибрал приблизително 500 000 лева за календарната година, за да експлоатират телевизиите
образа му.

Според договора между краля на попфолка и рекламния бос Красимир Гергов Азис взима 8 хиляди лева на ден за шоуто си по новия канал ТВ 2. Така до края на годината фолк изпълнителят ще прибере над 300 бона от медията.


Това обаче не е единственият "телевизионен" доход на Азис. През пролетта той участва във "ВИП брадър" и сложи в джоба си 100 000 лева срещу уговорката да стои две седмици в риалити шоуто. След като изпълни клаузата от договора си, Азис излезе от "ВИП брадър", уж защото му липсвала майката на детето му Гала.


Костинбродският славей е взел пари и за да позволи на майка си да участва в „Пълна промяна", отделно от това е получил немалка сума от телевизионни реклами с негово участие.


„В България няма телевизионен водещ, който да е спечелил повече пари от Азис тази година. Той сложи в малкия си джоб Слави Трифонов и Ники Кънчев", коментират в светските среди.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини