Общинският съвет в Крумовград избира временен кмет на Токачка в сряда

Общинският съвет на Крумовград ще заседава за шести път на 6 април, сряда. На сесията ще се приеме отчета за изпълнението на бюджета за 2015 г. на община Крумовград, както и отчета за изпълнението на общинската програма за закрила на детето за м.г. и планът за 2016 г.

Съветниците ще анализират ситуацията и оценят потребностите от социални услуги за периода 2016-2020 г. Отделна точка е предвидена за обсъждане на план за противодействие на тероризма в Крумовградско. Ще се вземе решение за публикуване на информация за бъдеща процедура за възлагане на превози на пътници по автобусни линии.

Общинските съветници ще обсъдят дали да дадат предварително съгласие на “Дънди Прешъс Метълс Крумовград“ -ЕАД, за определяне на площадки за търсене и проучване на метални полезни изкопаеми. Отделна точка е предвидена за избор на временно изпълняващ длъжността кмет на село Токачка, след като законно избраният почина в средата на март.

Продажба на имоти, одобряване на изготвени пазарни оценки, даване на съгласие за участие на общината като партньор в проект „Врати към света“ по оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020, както и избиране на представители за общото събрание на Асоциация „Толерантност“ са част от задачите на общинските съветници в Крумовград на предстоящото заседание.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини