Повечето от читателите на Кърджали бг вести одобряват избора на Раиф Мустафа за председател на ОбС

Повече от половината читатели на Кърджали бг вести одобряват  избора на Раиф Мустафа за председател на Общинският съвет в Кърджали. 52,4% от включилите се в анкета на сайта смятат за положителен фактът,че Раиф Мустафа поема поста.42,9% не одобряват неговата кандидатура.”,4,8% не могат да преценят.

Високият процент на подкрепа се обяснява с няколкомесечните очаквания на кърджалийци да се реши кризата около председателският пост на местния парламент.Парализата на колективния орган се посрещаше с явно неодобрение.Раиф Мустафа е и предвидим за по-голямата част от кърджалийци,които го познават от първия му мандат, като председател на Общинския съвет.

Ще припомним,че неговата кандидатура ,бе издигана на два пъти през последните четири месеца.Вторият път това стана въпреки волята на Централното оперативно бюро на ДПС.Въпреки това на 25 февруари по време на общинската отчетно-изборна конференция на ДПС в Кърджали Рушен Риза,един от тричленното ръководство на партията бе категоричен,че другарски съд няма да има.Риза припомни,че Раиф Мустафа е бил един от четиримата претенденти,излъчени отдолу.

Георги Кулов

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини