Момчилград откри новата учебна година

В първия учебен ден всеки първокласник в община Moмчилград получи комплект с най-необходимите ученически пособия от кмета Акиф Акиф. Ученическият комплект от тетрадки и пособия бяха на чиновете на 126 деца, които чуха първия си училищен звънец, с очакване за нови знания и приятели.

Тържествата по повод откриването на новата учебна година бяха изпълнени с богата музикална програма в присъствието представители на община Момчилград, много родители и гости. 

От РУ-Момчилград бяха осигурили охрана пред всички учебни заведения в града и селата за провеждането на празника с цел да се осигури безпроблемното пресичане на малчуганите.

Скъпи ученици, пожелавам ви да бъдете открити за нови знания, защото училището ще ви даде възможност да се усъвършенствате като личности и професионалисти. Уважаеми учители, бъдете здрави и борбени! Изразявам изключителни благодарности към всички Вас за неуморния труд и любовта, с които се грижите за децата на Момчилград, се казва в поздравителния адрес на кмета на община Момчилград Акиф Акиф.

На добър час на всички ученици и учители, и нека пътят на знанието да им носи нови знания и духовно богатство!

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини