Вехтошари в Кърджали предлагат стари дрехи за маркови,цените бият конкуренцията

Вехтошари предлагат стари дрехи за маркови и бият конкуренцията в Кърджали.Стоката може да се купи за стотинки.Дори връхни дрехи се търгуват за 3 до 5 лева бройката.Проблемът е,че те често са с дефекти.Магазинът обаче е пълен с клиенти заради изключително ниските цени.

Вече отшумява манията по веригата магазини за дрехи втора употреба „Мания”,която бе обсебила кърджалийци.Тук цените са сравнително високи ,но и качеството си заслужава.Мания привлича по заможните кърджалийци. По активни са дамите, но и много мъже, които държат на външния си вид навестяват магазините. Видни журналистки,лекарки, дори бизнесдами ежедневно преглеждат дрехите и си купуват маркови стоки. Една от най-обсъжданите теми са находките в „Мания”. Много от дамите на Кърджали не крият,че изцяло се обличат от магазините на веригата. Младите също напират да пазаруват от „Мания”. Маркови дънки тук могат да се вземат за смешните 30 стотинки.

  В последните години в Кърджали отвориха врати над 20 магазина за дрехи втора употреба. Заради тях хлопнаха кепенци поне толкова магазини за нова конфекция.

 Стока в магазините втора употреба има цена и на килограм и на бройка. Клиентът избира как да пазарува и кое му е изгодно. 

Георги Кулов

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини