Детска градина „Знаме на мира“ изпрати "абитуриентите" си

Малчуганите на най-голямата детска градина в района ЦДГ „Знаме на мира“ в с. Черноочене събраха овациите на своите родители и гости по време на тържеството под наслов „Сбогом детски рай“, посветено на 1-ви юни – Международния ден на детето и изпращане на подготвителните групи в първи клас.
Празникът премина при много емоции и настроение. За това допринесе и обновения салон на Народно читалище „Пробуда 1952” в село Черноочене, който беше украсен с много цветя и балони.
Малките „абитуриенти“ рецитираха стихотворения, играха танци и пяха песни.
С много труд и любов учителките се грижеха за нашите деца. Създадените много добри условия за обучение, игра и отдих винаги са допълвали техните усилия, споделиха родителите.
От името на колектива и родителите на децата, директорката на градината Елмаз Апти изрази благодарност към ръководството на Община Черноочене за оказаното съдействие през годините. Тя пожела успех на малчуганите, които от следващата година ще прекрачат прага на училището.
Пременените с тоги бъдещите първолаци на ЦДГ „Знаме на мира“ получиха раници от Община Черноочене. На всички останали деца в градината бяха раздадени лакомства.
Екип от педагози, квалифицирани медицински кадри и помощник–възпитатели отглеждат и възпитават над 120 деца в ЦДГ “Знаме на мира”. Тя е градина с традиции и утвърден престиж, заемащо полагаемото място в предучилищното образование и възпитание в община Черноочене.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини