Ардино изпрати абитуриентите от випуск 2015

Поредният випуск от абитуриенти на СОУ „Васил Левски” в Ардино бе изпратен днес от ръководството, преподавателите и учениците. 37 красиви и развълнувани дванадесетокласници се сбогуваха със знамето и поеха по новия си път.
Гости на тържеството бяха кметът на община Ардино Ресми Мурад, заместникът му Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям.

Директорът на училището Аника Петрова поздрави зрелостниците и им пожела много бъдещи успехи. Бъдете силни, твърди и непреклонни! Никога не се предавайте, бъдете сами творци на съдбата си и господари на живота си! Бъдете личности, каза тя и по стара българска традиция лисна пред абитуриентите менче с вода за здраве и късмет.
От свое име и от името на председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям кметът Ресми Мурад прочете поздравително писмо до зрелостниците от Випуск 2015.
Абитуриентите Елиф, Хьорю и Реджеб изказаха благодарности към учителите за положените грижи и получени знания.

Научихте ни да бъдем достойни хора, благородни личности, силни характери, които не се боят от трудности. Да прескачаме преградите по пътя, а не да ги заобикаляме, казаха в речта си дванадесетокласниците.
Като символ на новото начало абитуриентите пуснаха в небето няколко гълъба – символ на надеждата, доброто и спасението.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини