Виждали ли сте този мъж, който изчезна преди 50 дни по джапанки?

50 дни няма и следа от изчезналия в средата на март от Дома за стари хора в Българово Илия Милушев, а близките му изживяват истински ужас. „Всеки ден се питаме дали е добре, има ли подслон, храна, вода. Сълзите се превърнаха в ежедневие, но за миг не допускаме, че може да не е жив”, казва за "Флагман" дъщерята на Илия – Полина Милушева.Тя зове всички хора, които са виждали баща й, да се свържат със семейството и да помогнат той да бъде открит невредим.

След като близки и приятели на Илия претърсиха сантиметър по сантиметър района край Българово, те започнаха да събират данни за забелязани хора със сходно на Илия Милушев описание в съседни градове. По неофициални данни на жители на Айтос мъжът е бил забелязан преди седмици в града, а след това и в село Драганово, макар че няма категорично потвърждение, че засеченият човек е именно той.

"Флагман" припомня, че 68-годишният мъж изчезна на 16-ти март при странни обстоятелства от дома за стари хора „Долче Вита”. Там той е бил настанен едва седмица преди това.

Ако вие имате информация по случая – помогнете!

  Ето още веднъж описанието на мъжа, разпространено от ОДМВР дни след изчезването на Илия Милушев:

Видима възраст 65-70 години; ръст – 162 см; телосложение – нормално; коса – прошарена, къса, лице – бяло; очи – сини.

Облекло: зелен поларен анцуг, долница анцуг – черен на цвят, като най-вероятно под тях е с нощница.

Според близките на Илия той е бил обут с джапанки.
Източник: Блиц

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини