Младежите на БСП и ДПС в словестна престрелка

Младежите на БСП излязоха с декларация по повод изявление на общинският лидер на ДПС Кадир Мустафов.Те се позовават на местна медия.Публикуваме тяхното мнение ,като очакваме и становището но областното ръководство на младежите от ДПС.

ДЕКЛАРАЦИЯ

 

 

на МО на БСП град Кърджали относно изявление на г-н Кадир Мустафов- младежки лидер на МДПС град Кърджали

Като млади хора, като жители на град Кърджали изразяваме своето възмущение относно изявлението на г-н Кадир Мустафов, направено по време на заседание на ЦОС на МДПС, проведено в гр.Кърджали, че: „Кърджали е столица на ДПС”.

Като жител на този град г-н Мустафов знае, че на територията му съжителстват хора с различни политически убеждения. Немалка част от тях участват в организационния живот на различни политически партии, като нас - младежите, симпатизиращи и членуващи в БСП. Не си спомняме досега друга политическа сила да е обявявала града ни за своя столица. Считаме, че подобна претенция е обида за останалите жители на града и създава вредни за обществото ни внушения. Богатството на всеки един град са неговите жители със своите различни политически възгледи, религиозни убеждения и равни права. Политическите партии са част от обществено-политическия живот на Република България, чиято столица е единствената столица за нейните градаждани.

Настояваме г-н Мустафов да се извини публично за изявлението си, защото то не е в интерес на обществото ни!

Младежка организация на БСП в Кърджали

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини