„Женски”изложения в Турция,канят бизнеса от Кърджали на търговски мисии

Канария Реджебова

Няколко изложения,посветени на жените организират в Истанбул съседите.Едно от тях е посветено на козметиката,друго на бижутерията.Очаква се те да предизвикат интереса не само на бизнеса от мъжки пол,но преди всичко на дамската му половина.От Генералното консулство на Република Турция,чрез Кърджали бг вести уведомяват нашите предприемачи за организираните търговски мисии.

Уважаеми представители на бизнеса,


Както знаете, паралелно на някои значими изложения в Турция се провеждат и търговски мисии. Тези мисии, координирани от Министерството на икономиката на Република Турция, се организират от съюзите на износителите, на които официално се възлага тази задача заедно с още една фирма-организатор на изложения. Целта на тези мисии е да свържат чуждестранните купувачи с турските производители и износители и по този начин да съдействат за развитието на двустранната търговия. В тази връзка по един представител на българските фирми-вносителки от съответния бранш е поканен на следните търговски мисии:



1. Beauty Eurasia 2015 – 11-то Международно изложение за козметика, красота и коса, което ще се проведе на 30 април -02 май 2015 г., с търговска мисия към него на 28 април – 01 май 2015 г., гр. Истанбул,



2. Istanbul Jewelry Show March 2015 – 40-то Международно изложение за бижутерия, часовници и аксесоари 12-15 март 2015 г., с търговска мисия към него на същите дати, гр. Истанбул,


3. Texworld 2015 – Международно изложение на текстилната индустрия, което ще се проведе на 07-09 април 2015 г., с търговска мисия към него на 05-08 април 2015, гр. Истанбул.



Разходите по настаняването, включително и закуската, на одобрените за участие български фирми се поемат от Министерството на икономиката на Република Турция. Програмата, предвидена за представителите на фирмите-участнички в общи линии включва брифинг, двустранни срещи, посещение на изложението и посещение на производствени бази.

С уважение,

T.C. Filibe Ticaret Ataşeliği
Служба на търговския аташе
на Р. Турция в Пловдив
tel/faks: 00359 32/ 275 185
www.musavirlikler.gov.tr
e-mail: filibe@ekonomi.gov.tr

Лице за контакти: Канария Реджебова

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини