Турция организира поредното голямо изложение,кани бизнеса от Кърджали

Канария Реджебова

Чрез Кърджали бг вести представители на обувната индустрия в южната ни съседка и генералното консулство в Пловдив се обръщат към предприемачите в Кърджали с покана да посетят голямото Международно изложение на материалите,машините и технологиите в обувната индустрия.Публикуваме поканата дословно:

Уважаеми представители на бизнеса,

Бихме желали да представим на Вашето внимание Международното изложение на материалите, машините и технологиите в обувната индустрия -AYSAF, което е една от най-големите платформи в Турция за този сектор. Изложението предстои да бъде проведено между датите 06-09 май 2015 в CNR EXPO İstanbul, където посетителите ще имат възможност да видят най-новите развития в обувната индустрия като материали, машини и технологии за обработване на кожи и производство на обувки. Също така ще бъдат представени и модните тенденции за пролет/ лято 2015 в този бранш.

AYSAF се организира върху терен от 40 хил. кв.м. и очаква над 500 фирми-изложителки, включително от страни като Италия, Русия, Германия, Украйна, Иран, Сирия, Румъния, Индия, Испания и Китай.

За по-детайлна информация молим да видите прикрепената брошура на английски или да се свържете с лицето за контакти от организаторите:

Ms. Özge KARAYEL
International Marketing Specialist
CNR Holding
Phone: +90 (0212) 465 74 74 / 2565
Fax: +90 (0212) 465 74 76 - 77
E-Mail: ozge.karayel@cnr.net<mailto:ozge.karayel@cnr.net>
Web: http://www.cnrexpo.com<http://www.cnrexpo.com/>

С уважение,

Служба на търговския аташе
на Р. Турция в Пловдив
tel/faks: 00359 32/ 275 185
www.musavirlikler.gov.tr
e-mail: filibe@ekonomi.gov.tr

Лице за контакти: Канария Реджебова

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини