Депутатът Айхан Етем: Икономическата активност на младите ще съживи Родопите

България има реални шансове да се превърне в една от производствените мощности на Европа в сферата на земеделието. Ако повярват в своите възможности и богатството на българската земя, младите хора успешно могат да развият успешен собствен бизнес. Това заяви зам.-председателят на Младежко ДПС и народен представител от Движението Айхан Етем в Крумовград, цитиран в разпространено прессъобщение. Депутатът присъства на изнесено заседание на Областния съвет на Младежко ДПС.

Преодоляването на икономическата изостаналост на определени региони, включително и Родопите, трябва да бъде приоритет номер едно за настоящото правителство, каза младежкият лидер.  Неотдавна роденият в Кърджали депутат отправи питане към премиера Бойко Борисов за политиките на правителството за преодоляването на тези проблеми.
Като държавнически акт в интерес на съхранението на икономическата стабилност,  определи Айхан Етем подкрепата на ДПС по поемането на външния дълг. Според него политическите сили вместо да се изкушават от популистки изказвания, трябва да проявяват разум и отговорно държавническо отношение към темата.
Голяма делегация на Младежко ДПС от членове и симпатизанти от седемте общини ще посетят до края на март Народното събрание по покана на Айхан Етем.
„Разчитаме на вас младите и да ви предадем щафетата, когато сте изградили себе си личностно и сте придобили нужните административни познания, каза в приветствието си Себихан Мехмед, кмет на Крумовград и зам.-председател на Областния съвет на ДПС. Ключът на успеха на ДПС се крие във вас, можещи и знаещи млади хора с ясно поставени цели, които неуморно работят за постигането им“, се обърна тя.
Областният председател на Младежко ДПС Байрам Байрам подчерта, че младите хора  от Движението са все по-амбицирани с енергия и хъс за нов значим успех в местните избори – 7 от  7 общини в област Кърджали, кметове на общини и с внушително мнозинство на съветници по общинските съвети да бъдат спечелени от ДПС, завършва съобщението.

Източник: http://kardjalinews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини