Ротари дарява на Кърджали постановката „Слънчевите момчета” по случай рожденния си ден

Наталия Пачилова

Павел Поппандов и Мария Сапунджиева ще донесат на кърджалийци порция смях и добро настроение на 27 февруари 2015 г.Тогава ще имаме възможност да гледаме постановката „Слънчевите момчета” на драматурга Нийл Саймън.

Представлението е подарък за кърджалийци от Ротари клуб Кърджали.На 27 февруари 2015 г. се навършват точно 110 г.от началото на Ротарианското движение.Това съобщи за Кърджали бг вести президентът на Ротари клуб-Кърджали Наталия Пачилова.Тя подчерта,че мотото  тази година за Ротари движението е „Озари Ротари”.Желанието ни е да популяризираме Ротари,което е една хуманитарна организация,призвана да служи на обществото,каза още Наталия Пачилова.Пачилова сподели,че Ротари ще отправи приветствие към кърджалийци преди представлението.

Тя посочи че входът е свободен.Началото на представлението е от 19 часа на сцената на театъра в Кърджали.

„Това е една от най -поставяните пиеси на американския драматург. Смехът на Нийл Саймън не е смях на дребната дума, на грубата закачка и на вулгарния израз. Това е смехът на особената мисъл, смехът на парадокса, един много интелигентен смях", коментира режисьорът Андрей Калудов.

Пиесата е поставила един от рекордите на Бродуей с 865 представления за 15 години.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини