Новият "Фолксваген Шаран" намали разхода и прибави технологии

Новият "Фолксваген Шаран" ще дебютира на автосалона в Женена, като ще предложи по-мощни, но по-ефективни двигатели и значително по-голяма технологичност. Моторите са с до 15% по-икономични и отговарят на еконормите Евро 6. Бензиновите мотори са два - със 150 и 220 конски сили, като по-мощният от тях е прибавил 20 кончета, спрямо старата си версия.

Дизеловите двигатели се предлагат с три нива на мощност - 115, 150 и 184 конски сили, като последните два са качили мощността си съответно с 10 и 7 конски сили. Всички мотори, с изключения на най-слабия дизел, могат да бъдат комбинирани с 6-степенна автоматична трансмисия с два съединителя (DSG).

Системите за безопасност в "Шаран" 2015 включват задействане на спирачките при катастрофа, за да се избегне последващ удар, сигнализация за опасност от удар в предното превозно средство със спирачна функция, предупреждение за автомобил в мъртвата зона на огледалата, адаптивен круизконтрол и т.н.

Ванът ще се предлага и с модерни системи за забавление, предлагащи пълна интеграция на смарфон и ползване на редица он-лайн базирани услуги.

Източник: http://www.dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини