„Ислямска държава“ заплаши Париж и Брюксел: Вашият кошмар започва сега (видео)

Екстремистите от ислямистката групировка „Ислямска държава“ публикуваха в събота в интернет поредното си видео. Този път в 9-минутния клип ислямистите заплашиха с нови атентати Франция и Белгия, съобщава Times of Israel. Видеото се нарича „Послания до Франция“, а обръщението в него е записано на арабски и френски.
Според информацията във видеото, активисти на групировката вече са разположени както на територията на Франция, така и на територията на Белгия. Те само чакат заповед, за да осъществят нови атентати в Париж и Брюксел. „Нашите хора са навсякъде. Вашият кошмар ще стане реалност и ще започне още сега“, казва единият от ислямистите на видеото, цитиран от сайта Walla!

„Призовавам всичките мои братя, живеещи във Франция. Ако вие не можете да пътувате и да се присъедините към нас, то ги убивайте отвътре с помощта на всяко достъпно на вас оръжие. Взривявайте своите коли, взривявайте полицейски управления, не бъдете милостиви“, казва още ислямистът.

Източник: Блиц

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ха
    хас-сан докан
    3 0
    17:06, 15 фев 2015
    Ислямисти,за вас няма да има милост,тук на земята и на другия свят до 1000 коляно.В ада в геена огнена ще горите.Това да ви е,обица на ухото със семето да изгорите.
Последни новини