Осъдиха педофила Осман Осман на 8 години затвор за бруталното изнасилване на Джансер

Осман Осман

Тричленен състав на Окръжният съв в Кърджали с председател Йорданка Янкова  осъди на 8 години строг тъмничен затвор Осман Осман от Калоянци за бруталното изнасилване на осемгодишната Джансер Сендова. Осман се призна за виновен за педофилските си изтъпления и наказанието му бе редуцирано. Прокурор Бонка Василава поиска 18 години решетки при редукция от една трета заради самопризнанията. Това означаваше присъда от 12 години. Съдът обече бе снизходителен.

Ще обжалваме присъдата. Искаме най-голямото наказание от 20 години,категоричен е бащата на детето Искрен Банков. Адвокатът на Джансер- Димитър Димитров също потвърди, че обсъждат възможност да поискат максималното наказание на втора инстанция.

Майката на Джансер-Мария ,която я представлява с пълномощно иска обещетение от 200 000 лева. Гражданският иск ще се разглежда от друго дело.

Изнасилвачът Осман Осман е роден на 23 октомври 1975 г.в Кърджали. Той е женен.Има начално образование.Работи в яйцеферма в Перперек. Няма противообществени прояви с изключение на една регистрация за кражба.

Георги Кулов

Осман Осман
Съдебния състав
Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ма
    Мария_1421847243
    4 0
    15:29, 21 яну 2015
    Само 8 години?Срамота!!!
  • 2
    Ma
    MalkoMuE
    1 0
    16:51, 21 яну 2015
    Sega da hodi nego da go oprawqt w zatwora da Go eba w grozniq tip
  • 3
    От
    от Калоянци
    1 0
    17:39, 21 яну 2015
    Осман е бил женен, но вече не е. Бившата му жена е с тежки психически проблеми. Има прекрасно дете, за което обаче никога не се е грижил. Гледат го роднини.
    Майката на пострадалото момиченце не е никаква майка, защото го е оставила след раждането в Дом "Майка и дете". Лежала е в затвора и има още 8 деца, които също са гледани от роднини. Взема си детето, когато бащата умира, за да му ползва наследствената пенсия. Питайте съжителя й Искрен защо не си припознае детето като му бил биологичен баща! Елате в селото ни да видите къде живее момиченцето и грижат ли се тия двамата за него!
  • 4
    Ва
    Ваня_1421871018
    2 0
    22:05, 21 яну 2015
    Интересно ми е ако изнасиленото момиченце беше на една от тези съдии пак ли щяха да бъдат толкова снизходителни?Срамота,просто нямам думи!!!!

Още новини

Последни новини