Опожарена кола открита след разстрела в Пловдив

Oпожарен автомобил е открит снощи в покрайнините на парк „Лаута", близо до блок 20 в Пловдив, пред който беше застрелян бизнесменът Димитър Стоянов-Лудия. Това съобщиха за Дарик от полицията.

Сигналът за прострелян мъж е подаден около 19:35 ч. на телефон 112, а за горящ автомобил в близост до блок 20 в началото на парк "Лаута" в Пловдив e съобщено около 19:40 ч.

Колата е напълно изгоряла. В момента полицията работи по изясняването на причините за избухналия пожар, както и дали той има общо с показния разстрел минути преди това.

Майсторът на бойните изкуства Димитър Стоянов-Лудия бе застрелян в Пловдив вчера. Около 19:35 часа на телефон 112 е подаден сигнал за прострелян мъж пред хотел край стадион „Лаута" в квартал „Тракия". По непотвърдена информация по Стоянов е стреляно два пъти с пушкa, в корема, докато се е прибирал със семейството си в сградата на парк-хотел "Пловдив", където живеел. Лекарите се опитали да го реанимират, но въпреки усилията им спортистът е починал. Димитър Стоянов-Лудия беше заместник-шеф на федерацията по "Шу-ту". Стоянов е съпруг на топмодела Роси Черногорова. Двамата имат две дъщери.

Източник: дарик

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини