Чернокожи перли от Брега на слоновата кост се предлагат на кърджалийци, познавачи подозират измама

Соня С.

Чернокожи перли от Брега на слоновата кост,ЗападнаАфрика, се предлагат на кърджалийци по интернет. Те издирват по представителни мъже във Фейскбук и по електронната им поща изпращат послания и снимки. Директно заявават, че търсят партньор и връзка. Девойките разказват покъртителни истории, които трябва да трогнат сърцата на нашенци. Проблемът е че историите си приличат като две капки вода. Обикновено красавиците са дъщери на заможни родители , убити в гражданската война в Брега на слоновата кост. Бащите им са утвърдени бизнесмени и политици,верни на сегашното правителство. Те са убити от бунтовническите милиции ,а домовете им са опожарени. Според покъртителните истории черните перли са настанени или в бежански лагер или в пансион в Дакар, Сенегал.

Роза К.споделя,че семейството й е било първа мишена на бунтовниците. Тя вече няма близки и търси някой в Кърджали, който да отвори сърцето си за нея. Завършва писмото си със „Завинаги твоя“.

По прозрачно е посланието на Соня С. Тя не само говори директно за връзка, но дори предлага бизнеспартньорство. Оказва се,че има на сметка 6,5 млн.долара , оставени от покойния й баща. Готова е да инвестира в Кърджали. Търси партньор за връзка и бизнес.

 Интересно е,че момичетата посочват изрично,че са на 23 години,християнки и никога не са омъжвани.

Девойките обикновено имат и профили във Фейсбук, чрез които издирват мишените. Опитът обаче да се свържите чрез тях,завършват без успех.

Познавачи на интернет измамите смятат, че това е изпитана схема за хващане на лапнишарани в Мрежата.

Георги Кулов

Роза К.
Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Сп
    спароу джак
    0 0
    14:48, 7 яну 2015
    Грозотия,по добре 4ик.. да си направя,отколкото да си напъхам господаря в комина.
  • 2
    Сп
    спароу джак
    0 0
    17:51, 7 яну 2015
    Гнойна пъпка
  • 3
    Az
    az be
    0 0
    01:37, 8 яну 2015
    mangusta mariqna mangusta s tu
Последни новини