Мехмед Мехмед влиза в Обществения съвет по въпроси на младежта и спорта

Със своя заповед от 28 ноември министърът на младежта и спорта Красен Кралев утвърди новият състав на Обществения съвет като консултативно звено за обсъждане на въпроси, свързани с държавната политика в областта на младежта. Председател на Обществения съвет ще бъде Калин Каменов, зам.- министър на младежта и спорта, а новите членове са общо 19. С оглед гарантиране на равни възможности, прозрачност и открита процедура, кандидатурите на новите членове бяха издигнати от различни организации в страната и са избрани след щателна оценка на представените документи, гражданска и професионална експертиза, както на кандидатстващите организации, така и на номинираните от тях експерти.

Утвърденият представител от област Кърджали в Обществения съвет към министъра на младежта и спорта е Мехмед Мехмед. Неговата кандидатура бе издигната от Фондация „Младежки център Кръг– Артдвижение Кръг”. Мехмед Мехмед е на 27 години. От 2010 година започва работа като журналист, две години практикува професията си във в. „Нов живот“ в Кърджали, а от август 2013 г. е старши експерт „Връзки с обществеността” в община Момчилград. Завършил е Бургаския свободен университет. Преминал е специализирано обучение за разработване и подпомагане на механизми, инструменти и системи за управление и контрол на персонала в контекста на глобалната отчетна инициатива (Global Reporting Initiative).
Общественият съвет ще работи като консултативно звено към министъра на младежта и спорта за формиране на позиции, становища и инициативи за решаване на проблеми от специалната компетентност на министъра на младежта и спорта.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    27
    2735
    0 0
    08:30, 2 дек 2014
    Нямам нищо против турците,но вижте кои висши учебни заведения завършват: право във Великотърновския,други специалности в университети където се плаща и имат техни хора.При назначаването където и да е да ги изпитат по езикова култура.
  • 2
    Хр
    Хриси
    0 0
    12:10, 2 дек 2014
    Успех и пълен напред!
  • 3
    Ка
    Камелия
    0 0
    12:36, 2 дек 2014
    Нека му дадем шанс, стискам палци :)
  • 4
    Са
    Сарафа
    0 0
    13:33, 2 дек 2014
    Трябва на всеки да се даде шанс, незавизимо какъв е и от къде е , УСПЕХ!
Последни новини