Илия Илиев влезе в областна администрация,Бисер Николов му подари писалка за да подписва заповедите

Бисер Николов поздрави Илия Илиев

Общинският лидер на ГЕРБ в Кърджали Илия Илиев влезе в областна администрация като губернатор. Той бе приветстван в служебния кабинет от неговия предшественик Бисер Николов.Двамата си стиснаха ръцете и размениха символични подаръци. Николов не забрави да предаде на следовника си печата на областна администрация. Той му подари и писалка, с която да подписва заповедите си. Досегашният губернатор предаде на Илия Илиев и папка с актуалната кореспонденция за изграждането на околовръстния път на Кърджали.

Илиев от своя страна се отсрами с атрактивен сувенир. Той пожела на Николов успешна реализация извън областна администрация.

Изграждането на околовръстния път ще бъде мой приоритет,заяви пред журналисти новия областен управител. Той каза,че страната ни има създадено с много усилия правителство и той ще осъществява неговите политики в Кърджалийска област. Илиев сподели,че първостепенна негова грижа ще бъде работата му в синхрон с кметовете на общини.Предстои ни зимен сезон, подготвям среща с градоначалниците ,за да обсъдим дали сме готови да го посрещнем,съобщи още Илиев. Той каза също,че проучва възможността камиони да минават през ГКПП Маказа. Без реконструкция на пункта ,това би било невъзможно. Наша цел е да имаме икономически излаз на пристанище на Бяло море и ще работя за това, каза още Илиев.

Той обяви, че до края на седмицата ще бъдат назначени и неговите заместници. Кои ще бъдат те ще реши министър председателят Бойко Борисов. Илиев вече е направил конкретни предложения.

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ Цвета Караянчева поясни, че кандидатите са професионалисти. Те ще отразяват и етническата пъстрота на региона. Тя и губернаторът ще ги представят пред обществеността и медиите до края на седмицата. Караянчева подчерта,че с Илиев ще работят в екип за да лобират за интересите на областта пред изпълнителната и законодателната власт в столицата. В Кърджали Илия Илиев ще следи за законосъобразната дейност на кметове и съветници, посочи Караянчева.

Деца от ОДК раздадоха картички с послания на новия губернатор и народната представителка, посветени на Международния ден за борба със СПИН.

Георги Кулов

Предаването на печата
Двамата губернатори в добро настроение
Илиев обяви своите приоритети пред медиите
Областният управител получи послание в Международния ден за борба със СПИН
Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини