„Войводите“ заснеха видеоклип по мотиви на филма “Последния мохикан“

Изминалата седмица беше белязана от отвличане и преследване извършено от двама ученика от ПГЕЕ „Капитан Петко войвода” град Кърджали. И не стига и това, но злосторните им действия бяха извършени под нежните звуци на на красива цигуларка, за да им е спорен набегът. За съжаление, всичко това ще остане ненаказано от органите на реда, понеже беше извършено по време на заснемането на видеоклип по мотиви от филма „Последният мохикан”. Това е първият от поредица от видеоклипове с различна тематика, от такива със сюжет в днешно време до такива, който представят един напълно различен свят, в който ще могат да се потопят учениците - един свят както в миналото така и в бъдещето, свят, в който границите са поставени единствено от собственото им въображение .
Във видеоклипа участват ученици от кръжока „Киноманиак” към професионалната гимназия и от клуб „Журналист” към ОДК. В него има отвличане, преследване, битка, романтика, възмездие, изобщо всичко необходимо, за да привлече интереса на по-широк кръг от учениците, защото идеята е те да изживеят нещо по-различно, нещо приказно и екзотично, нещо, което не може да стане в днешния скучен и еднообразен свят.
Всеки който желае да види видеото може да го направи като напише в търсачката на youtube.com – ПГЕЕ последният мохикан, или просто кликне на този линк - https://www.youtube.com/watch?v=CFKhJvfC5B4

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини