Борисов на път да върне мандата заради претенции на ПФ и РБ. Вестниците в неделя

„24 часа": Бойко Борисов се хванал за главата от претенциите на патриоти и реформатори

"И Патриотичният фронт започна да извива ръцете на шефа. Поставили са му толкова изисквания, че той се хвана за главата и вече сериозно се замисля да върне мандата. Причината Бойко Борисов да се отдръпне от ПФ съвсем не е само позицията на Жозеф Дол."

Това разкриха пред "24 часа" отговорни фактори от ГЕРБ. Патриотите заявили в прав текст, че министерството на туризма трябва да отиде при Поли Карастоянова от ГОРД.

 

„Труд": Консултациите ГЕРБ -Реформаторски блок: Разделят на три мегаминистерство, умуват за шеф на администрацията

Мегаминистерството на икономиката, енергетиката и туризма да се раздели на три - това е една от идеите за нова структура на Министерския съвет, която ГЕРБ и Реформаторския блок обсъждат, научи "Труд". Предложението е на победителите в изборите, но и десните били склонни да го подкрепят.

Партиите от Реформаторския блок отдавна предлагат енергетиката и икономиката да са отделни ресори. Туристическият бранш настоява за свое ведомство..

 

„Стандарт": Ценни книжа спасяват пари на болници в КТБ

Не всички пари на болници и общини в КТБ ще бъдат загубени, тъй като част от тях са гарантирани с ценни книжа. Това съобщи депутатът от Реформаторския блок Мартин Димитров пред "Дарик". По думите му отпадането на банковата тайна в КТБ не стига. "Който е искал да злоупотреби с кредит, не го е взел на свое име", убеден е Димитров. Според него първо трябва да станат ясни имената на забърканите в казуса, а после да им се търси отговорност. Ако това не се случи, на виновниците ще има хареса и могат да решат да повторят сценария с друга банка.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини