Излязоха първите фактури след промените в цените на тока

EVN България е готова с първата група фактури след влизането в сила на новите цени на електроенергията от 1 октомври 2014 година.

Както при всяка друга промяна на цените дотук, фактурите за октомври съдържат редове с потреблението по стари и нови цени на електроенергията съгласно последното решение на ДКЕВР от 1 октомври – по стари цени до 30 септември 2014 г. включително и потребление по нови цени от 1 октомври.

Фактурите за първата група битови клиенти на EVN България за консумиран ток за месеца са вече на касите и от 25 октомври, събота могат да се заплащат в срок до 15 ноември.

Новите фактури могат да се заплащат в касовите салони на „Български Пощи“, директно през интернет страницата на компанията www.evn.bg, чрез системата „EVN Онлайн плюс” на http://www.evn.bg/Online-Services/Login.aspx.

Във всяка фактура за електроенергия, издавана от EVN България Електроснабдяване, се съдържа конкретният период, за който е отчетена електроенергията, количеството й, срокът на следващо отчитане, на средващо плащане, телефонен номер за връзка с дружеството.

EVN България напомня, че важно значение за консумацията на електроенергия имат фактори като ефективната изолация на стените и уплътняване на врати и прозорци, видът и броя на използваните уреди и техния клас на енергийна ефективност. Важни са също начините за ползване на електроуредите, броят на помещения в жилището, на живеещите в него.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини