Реформаторите с таен код „Ултра десни“

Схемата е измислена снощи, блокът ще се коалира с ГЕРБ, но ще има резервен изход за бягство

Формула "Ултра десни", по която ще участват в управлението, но малко по-дистанцирано, е измислил кръгът в Реформаторския блок, олицетворяван от ДСБ, съобщиха отлично запознати пред "24 часа".

Кодът е измислен буквално преди часове и с един удар покрива две цели - аргумент за включване в бъдещия кабинет за пред избирателите, които не харесват Бойко Борисов, и резервна вратичка за измъкване при натрупване на негативи в предстоящите тежки за хазната ни месеци.

Кодът "Ултра десни" напомня много думите на Костов от 2009 г.: "Ние ще сме гаранти", когато "Синята коалиция" получи две зам.-министерски места в кабинета "Борисов". Сега със сигурност участието на блока във властта ще е по-масирано - най-малкото те ще получат и оферта за министър.

След като подпишат споразумението за управление с ГЕРБ, реформаторите щели да уточнят изрично пред обществото, че те са ултра десните в ролята на експертите, които ще са коректив в правителството.

Цялото време ще са вътре в правителството, но ще дебнат и когато не им изнася, ще се оттеглят. Това заяви журналистът от в. "24 часа" Кристина Кръстева пред ТВ7.

Източник: http://www.24chasa.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини