Валери Симеонов: Поне 40% от вота на ДПС е купен, цигански

Трябва да се състави програма за управление на страната и под нея да се подпишат всички партии без ДПС. Това заяви съпредседателят на "Патриотичния фронт" и мажоритарен собственик на телевизия СКАТ Валери Симеонов в ефира на bTV.

Обединението ще подкрепи една такава програма. Ако ДПС влезе в управлението, националисти ще бъдат опозиция.

Поне 40% от вота на ДПС е купен, цигански, посочи още Симеонов. Той обяви, че партията на Лютви Местан губи подкрепа в основните си крепости и затова пазарува гласове в Северозападна България. Съпредседателят на "Патриотичния фронт" стигна в яда си дотам, че призова Централната избирателна комисия да бъде арестувана.

ДПС няма заслуга за етническия мир, категоричен беше собственикът на СКАТ. Според него възродителният процес трябва да се анализира, тъй като е имало причина той да се случи.

Бизнесменът се обяви за задължително гласуване. Според него на изборите у нас трябва да гласуват хора с двойни гражданство, които обаче в страни-членки на ЕС.

„Няма как да съм „златен пръст”. Валери Симеонов не е Волен Сидеров. С удоволствие бих му теглил един шут”. Това заяви още Симеонов по повод Волен Сидеров. Според съпредседателя на Патриотичния фронт с лидера на "Атака" сметките ще си разчиства Свети Петър, а не той.

Източник: актуално

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини