Изнасилиха седемгодишно момиченце в Калоянци в навечерието на Байрама, детето в хирургия

Седемгодишно момиченце е било изнасилено в село Калоянци, Кърджалийско в навечерието на Курбан Байрама. Насилникът се е гаврил с детето няколко часа. Към 18 часа вечерта в четвъртък той го повел към баирите над селото и го изнасилвал до полунощ. Детето е откарано с разкъсвания в хирургията на Пловдивската университетска болница „Св.Георги“. Насилникът е на средна възраст. Има психични проблеми и е известен в селото със слабостта към чашката. Принадлежи към влиятелен род и близките му респектират съселяните си. Хората в Калоянци се страхуват да говорят за случилото се. Цялото село е настръхнало срещу насилника. Това ни пишат читатели, запознати със случая.

Изнасилвачът е задържан от полицията и се намира в ареста. От областната дирекция на МВР отказаха коментар.

Временно изпълняващата длъжността окръжен прокурор Димитрина Делчева заяви за Кърджали бг вести, че срещу извършителя е образувано досъдебно производство. Работата по случая се ръководи от Окръжна прокуратура. Насилникът е привлечен като обвиняем за съвокупление с лице от женски пол, което не е навършило 14 години, при което е употребена сила. На жертвата е назначена съдебно-медицинска експертиза, а на извършителя съдебно-психиатрична. Не е изключено да бъде освидетелстван.

Не мога да дам подробности, разследването е в начален стадий, заяви още Димитрина Делчева.

Ще припомним, че само за година това е втори случай с педофил. Стойчо Каубоя от Кърджали, който бе обвинен в посегателство срещу осемгодишно кърджалийче, се отърва с две години и осем месеца условна присъда при 5-годишен изпитателен срок.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини