Тази история разплака света. Майка спаси детето си с последния си дъх

Историята на 33-годишната Джесика Аръндейл разплака света. Жената показва силата на майчината любов и на какво е способна една жена, която трябва да защити рожбата си. Майката била подложена на системен домашен тормоз от приятеля си Антоан Дейвис, на 30 години, бивш военнослужещ в Ирак. Двойката живеела в град Смирна, Атланта.

Мъжът се борел с депресията и често тормозел прекрасната си половинка. След поредния запой на войника Джесика се скарала с него и той нападнал с юмруци майката на детето си, която опитала да се спаси от него на третия етаж на дома им.

В отчаян опит да се предпази, Джесика грабнала бейзболна бухалка, но Антоан успял да я измъкне от ръцете й и да удари няколко пъти с нея. След което отишъл до килера, за да вземе пушката си. С последни сили младата майка грабнала разплаканото детенце и го скрила в тоалетната чиния, надявайки се озверелият му баща да не го види. Така и станало. Буквално секунди след това Антоан застрелял майка му и се самоубил.

Бившият военнослужещ има още две дъщери от предишен брак – на 9 и 10 години, чийто имена органите на реда запазиха в тайна. Майка им Тамара разказала на униформените, че напоследък не оставяла децата сами в компанията на баща им, тъй като се държал особено и те се страхували от него.

Малката Коби все още е в детско болнично заведение и най-вероятно баба й (майка на починалата Джесика) Тереза Йониела ще й стане попечител.

Източник: inews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини