Манекените от Кърджали ще дефилират на празника на града,кметът ги награди

Призьорите от международния конкурс „Мини крал и миникралица-Свят” от Кърджали ще дефилират по време на културните празници на града посветени на освобождението му.В Деня на Кърджали момчета и момичета в модни тоалети ще дефилират за съгражданите ни.Модното ревю е включено в културната програма по настояване на кметаХасан Азис.Градоначалникът вече има среща с даровитите кърджалийчета.Той им връчи награди за успешното представяне на финалния кръг в Бургас.Ще припомним,че след завръщането си младите кърджалийци получиха книги от директора на СОУ”П.Р.Славейков” Милко Багдасаров.

Изпълнителният директор на модна агенция „Еоанас”Светла Димитрова, която готви младите таланти за модни конкурси обяви,че в сряда 24 септември 2014 г. децата ще се представят пред родната публика.Тя благодари на музикално студио”Electronic Familiy” за партньорството.

Наградените чаровници на града, които спечелиха призови места в световния конкурс „Мини Крал и мини Кралица –свят” дефилираха наскоро пред кърджалийци в кафе „Централ”-2 под Драматичния театър. Даровитите деца на града показаха уменията си на манекени придобити в модна агенция „Еонас”, която работи в партньорство с читалище „Обединение 1913”.

На фона на съвременна музика нашите призьори показаха модни тоалети.Някои от тях бяха и с корони и ленти от световен конкурс. Овациите обра Евгени Ангелов с изпълнение на китара.Пя Елиза Ешин.

Ще припомним,че на 26 август т.г. Синан Карагьоз спечели първо място в световния финал на конкурса „Мини Крал и мини Кралица-свят” , който се проведе в Бургас. Участваха представители на ЮАР, Украйна, Русия, Грузия, Унгария, България и Турция. Те бяха на възраст от 5 до 18 г. Подгласници на Синан бяха също кърджалийци- Кристиян Ангелов и Евгени Ангелов. При момичетата добре ни представи Елиза Ешин , която спечели наградата за най-добър модел.

Преди финалния кръг в Бургас, в Кърджали също се състоя конкурс от веригата. Той трябваше да излъчи нашите представители за световното шоу в Бургас. На него победител бе Катерина Дерменджиева.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Не
    неам нерви
    1 0
    15:31, 23 сеп 2014
    Спрете да отразявате подобни простотии! Как е възможно непрекъснато да се злоупотребява по такъв начин с децата?! Странно ли е тогава, че в последствие всички искат да станат единствено манекенки и златотърсачки?! Само хора с нисък или с никакъв морал могат да организират подобни конкурси!!!
  • 2
    Pe
    petq_1411535377
    0 0
    08:08, 24 сеп 2014
    Браво деца,па който няма нерви да си седи в къщи,или да смени със политика!

Още новини

Последни новини