Поздрав за 15 ІХ от водача на листата на БСП Лява България в Хасковско Чавдар Георгиев

Водачът на листата на БСП Лява България в Хасковско Чавдар Георгиев

До учениците от област Хасково,

До преподавателите и възпитателите

от учебните заведения на територията

на област Хасково

Скъпи ученици,

Уважаеми преподаватели,

Драги  родители и училищни настоятели,

Първият учебен ден е празник на духа и надеждата. Това е ден, изпълнен с много вълнение и емоции от срещата с нови приятели,  с учителите и книгите. Това е и денят на нашите спомени, защото всеки от нас е минал по своя си начин през училищния период.

Днес най-много се вълнуват първокласниците.  Пожелавам им да запазят този трепет към храма на науката през целия си живот и да са все така любознателни и  неподправени.

Малки и големи ученици! Творете, учете, мечтайте смело, за да постигнете повече. Знайте, че натрупаните знания ще ви помогнат да откриете нови светове и  да опознаете и себе си.

Уважаеми преподаватели, пожелавам ви здраве, успешна учебна година, търпение и мъдрост. Знам, че държавата ви е голям длъжник и затова уважавам апостолските ви усилия  въпреки трудностите, с които се сблъсквате ежедневно, да не се отказвате да учите и възпитавате децата ни.

Бъдете силни да вдъхновявате по пътя към знанието младите, да отключвате талантите им и да разпалвате въображението им за новото и непознатото!

На добър час по пътя на знанието!

Чавдар Георгиев

Водач на листа на КП „БСП лява България”

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини