Ще измести ли Неждет Моллов,Цвета Караянчева в битката за депутатско място?

Цвета Караянчева

Преференциалният вот може да изиграе шега единствено на партия ГЕРБ в предстоящия парламентарен вот в Девети кърджалийски многомандатен район. Единствено герберите са застрашени от това избирателите да сбъркат преференцзиалния номер с този на бюлетината.Ще припомним,че жребият отреди номер 9 в интегралната бюлетина за партията на Бойко Борисов. Така деветия в местната листа на ГЕРБ Неждет Моллов може да се окаже първи и да измести в битката за депутатско място Цвета Караянчева.

Основните съперници на герберите не са застрашени от такъв казус. БСП са с №22 ,а ДПС с №18.В листите номинираните са до номер 10.

За Кърджали бг вести областният координатор на ГЕРБ и водач на листата на партията в нашия многомандатен район Цвета Караянчева заяви, че преференциалния вот дава по най-демократичен начин възможност избирателите да изяват своите предпочитания. Всеки гласоподавател има възможност да се запознае с номинираните в листата и да изрази волята си,подчерта Караянчева.

 

Ще посочим,че според нумерологията числото девет /9/ е числото на възвишеното, на всички възвишени духове, които са страдали и дохождали тук, на земята, да работят.  9 съдържа всички добродетели. Човешката глава представлява числото девет. То е резултат на божествения принцип в света.Съдейки по нумерологията шанса е на страната на Караянчева.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини