8 години затвор във Великобритания за нашенец, избил зъбите на опонент в пиянски скандал

Гурбетът изнерви иначе спокоен нашенец от Кърджали и го вкара в графата „опасни чужденци" според законите в Обединеното кралство.
Великобритания иска да вкара за поне осем години зад решетките кърджалийския хулиган. Магистратите край Арда изпращат родопчанина С.М. на властите на Острова, след издадена Европейска заповед за арест от заместник окръжния съдия на Престън.

Кърджалиецът е с чисто съдебно минало у дома, но пък успял да се прояви във Великобритания. Нашенецът е извършил три престъпления, се посочва в заповедта за арест. С.М. нарушил обществения ред, нападнал човек, избивайки му два зъба, след което престъпил закона, укривайки се при постановена гаранция от властите в страната.

За първите два гафа, нашенецът го чакат съответно до три и пет години пандиз. Бягството и укриването от наказание пък ще му донесе още поне 12 месеца зад решетките.

«Нормално е човек да се изнерви, когато е зад граница. Работим по много часове, заплащат ни далеч по-малко от гражданите на бившата империя. Хората от Източна Европа са недолюбвани. Повече се тачат хора от Индия, Пакистан и Африка. Тук ние сме хора «трета категория", коментират гурбетчии.

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини